Buske.nl

Over gaten en gaatjes…

Nu het werk even stil ligt wegens slecht weer en andere zaken, wil dat niet zeggen dat we de gaatjes niet vergeten zijn… Naast het buske heb ik ook nog een 21 jaar oude Suzuki waar ik nog graag mee rondrijd, alwaar ik afgelopen week een “gaatje” ontdekte in het rechter voorspatbord. Meteen effe een schroevendraaier ingefrot en het bleek al gauw dat mijn gaatje een gat werd….

Das dus niet zo mooi he, maar het deed ons weer eens nadenken over al dat laswerk. We hebben dan wel een elektrodenlasapparaat, maar daar kan je natuurlijk niks mee op plaatwerk.

Hebben inmiddels toch wel een heel net apparaat gevonden (MIG/MAG lasapparaat) wat eigenlijk weer net te duur was 😉 Aanstaande zaterdag maar eens proeflassen, eens kijken of dat te doen gaat zijn. Zeer vermoedelijk gaan we dus weer een stapje verder met de restauraties, en gaan we dus binnenkort onze laskwaliteiten demonstreren 😉 Das toch weer een hele ander wereld dus we zijn heel benieuwd….

Hoe dan ook, ik gok dat ik ook nog wel tijd kan vinden mijn Suzuki op de foto te gooien met voor en na plaatjes! (Voor mijn eerste las ooit dus.. :o)

Iedereen een goed weekend, en tot gauw…