Buske.nl

Onze jongste telg: De nieuwste aanwinst

Naast een aantal Volkswagens hebben we ons wagenpark nu uitgebreid met een autootje van Engelse bodem: een prachtige british racing green Mini 🙂 Met nog meer “oud schroot ” (zoals onze buren waarschijnlijk denken)  voor de deur zijn we nu alle drie helemaal gelukkig.

Ze stond net een minuut op marktplaats en ik was meteen verliefd.  
  
Meteen gebeld en de dag erna naar Almelo gereden om onze nieuwste aanwinst op te halen. Eric en Sander mee voor de mechanica want dat zie ik toch niet als ik eenmaal op mijn roze wolk zit en ik mee voor de look and feel. (En natuurlijk om te betalen.) 
  
Het klikte ook meteen en de bougie vonkjes sprongen ervan af. Ze is misschien klein maar ik trek met haar de kever en de bus er allebei makkelijk uit. 😉 Wat een kracht onder dat kleine kapje. 
  
Ze is met veel liefde goed verzorgd door de vorige eigenaren. Die vanwege gezinsuitbreiding nu waarschijnlijk speelgoedauto-tjes gaan kopen. Nieuwe lak en met half leren bekleding zowel van binnen als van buiten mooi. De onderkant moet nog wel gebeuren maar de motor is net een naaimachientje. 

Van almelo via groningen weer naar huis en in die 400km nog geen hikje (en 140 op der sloffen) 

De trotse chauffeuse van deze rally bak 😉

Klik hier om naar de Mini-hoofdpagina te gaan,of klik hier om naar het fotoboek te gaan!