Buske.nl

Images tagged "vliegtuigen"

0 thoughts on “Images tagged "vliegtuigen"

 1. peet

  Mooi apparaatje, staat hier ook sinds vorig jaar in de schuur.
  Maar als ik de foto vergroot krijg ik een hele rare ondertiteling over tectyl ofzo )-;

 2. Eric

  Ik ga gewoon reageren :p

  Hier op m’n kick ass MacBook vind ik het oranje van kleurstelling 1 het mooist. Maar het witte in kleurstelling 1 is een beetje zalmachtig..

  Het gebroken wit in kleurstelling 2 is erg mooi. Het geel uit 2 is weer erg hard..

  pff,, wat een dilemma! Ik ben er nog niet uit.. Morgen op het werk nog eens kijken..

  *ow, en ik zal de comments tags ook eens vertalen naar het Nederlands ๐Ÿ˜‰ *

 3. Jeroen

  Ben mijn getypte tekst kwijt. Leuke site. ๐Ÿ™‚

  Kort dan maar: kleur 1, oranje. Margo heeft bus oranje laten spuiten en werd geler in praktijk.

 4. bart

  ik zeg: het zalmige van 1, het gele van 2. Door het zalmige van 1 wordt het gele van 2 ook minder hard. Het moet ook wel een lief buske blijven; geen hard buske. In de praktijk is het altijd wat afwijkend ja, klopt denk ik ook.

 5. Sander

  Hmmm moeilijk hoor, Eric, denk jij dat het de moeite loont even die wit van stelling 2 boven het oranja van 1 te zetten?

  Wat betreft combinaties, ik vind zelf momenteenl Bart’s voorstel het mooist (stelling 3)

 6. Tonnie

  He luitjes,

  Vind kleurstelling 2 wel het mooist. Maakt het geel iets veller. Ben benieuwd naar essies nieuwe racemonster!

 7. Sander

  @ Eric, Wat wel zo is, is dat stelling 1 een originele T2 stelling is. Bart’s brouwsel is wel mooi, maar natuurlijk niet echt een 100% originele kleur.

  @Tonnie, Iets feller mag natuurlijk helemaaaaal al niet ๐Ÿ™‚ Wel bedankt voor je mening!

 8. Esther

  Tja ik blijf bij mijn eerste stantpunt, kleurstelling 1. Maar ik vind het wel heel moeilijk. Wit met rood misschien makkelijker ๐Ÿ˜‰ Of groen dat kleurt mooi bij de mini ๐Ÿ™‚

 9. Herman

  Hoi Klussers. Voor mij is er zoiets van origineel is origineel dus ook de kleur. Hiervoor komen enkel 1 en 2 in aanmerking. Als je zoals ik het inschat wil opvallen … Kleurstelling 1 (net echt)
  Herman

 10. lars

  Buske ziet er er erg goed uit, alleen de kleurenschema’s zijn mij allemaal iets te geel. Zou toch echt voor oudhollands rood-wit gaan als ik jullie was.

 11. Eric

  Ik vind kleurstelling 4 een stuk ‘frisser’ dan kleurstelling 1. Denk dat 4 het mooiste is.

 12. Ria

  Ik ga ook voor kleurstelling 1 omdat dat het meest origineel is. Retro is retro, dan moet je verder niet moeilijk doen over kleuren. Als er trouwens zwart bij had gezeten dan had ik het wel geweten ….

 13. Sander

  @Ria, Haha das ook wat, een mat zwarte bus zeker, net als het A-Team ๐Ÿ™‚

  Inmiddels zeggen zoveel mensen Kleur 1, dat ik er toch wel van overtuigd ben dat dat de mooiste is. Nu nog bepalen welke witkleur er boven gaat (zie post “Update Kleurstelling 1”)

 14. Sander

  Eric, wat jij??? Zullen we voor Kleurstelling 4 gaan???

  Op zijn minst kunnen we de voorkant eens spuiten met die kleuren!

 15. Eric

  Nou.. Thuis op mn MacBook ziet de update van kleurstelling 1 er weer beter uit dan 4.

  Ik ga het ook eens op mn 24″ iMac proberen ๐Ÿ˜›

 16. Esther

  Ze zijn allebei mooi maar mij lijkt kleurstelling 4 net iets meer origineel, die kleur is ook warmer. En het oranje blijft prachtig.
  Ik mis ook nog een sticker in retro stijl met http://www.buske.nl

 17. Ben , Rowi, Julia en Lincy

  Wat een leuk verslag van jullie vakantie. En wat een prachtige foto’s! Alsof het uit een blad komt. Er komen ook weer hele leuke herinneringen boven. Liefs van ons allemaal.

 18. Eric Du Trรฉ

  hรฉรฉl toevallig op buske.nl gekomen, na wat fotootjes over oude volvo’s te hebben opgezocht. Proficiat iedereen die aan dit project heeft meegewerkt… Jaren geleden, toen de uilen nog spraken, heb ik ook oude wagens gerestaureerd. Jammer genoeg liet mijn gezondheid mij heel vroeg in de steek en heb ik mijn laatste auto in een garage en koetswerkbedrijf moeten laten afwerken. Dat was duur en helemaal niet de bedoeling van de hobby, want ik prutste liever overal aan dan er mee te rijden. De laatste auto was een Rover 2200 TC. Een VW bus stond hoog op het verlanglijstje. Maar dat is voor een ander leven. Intussen wel in oude wagens geรฏnteresseerd gebleven en blijf alles nog volgen via beurzen, bijeenkomsten in de zomer van allerlei clubs, enz. De autohobby slijt gelukkig nooit. Daarom erg genoten van jullie fotoverslagen van restauratie en reizen. Nog heel veel plezier met jullie wagenpark !