Buske.nl

Halloooo

Zooo, we waren dus in budapest uit gaan eten en daarna naar een slecht café gaan drinken. Bij ons hostel hadden ze een hardrock café, nou ja, halve liters voor 50 cent, toch nog leuk geworden. Daarna in ons hostel nog een biertje op de kamer. Meer hey, bas hoort ierse muziek en een koor. Bas en Jeroen gaan op inspectie. Op de eerste verdieping horen wij dus een koor zingen. Bas en Jeroen vragen zich af of we aan kloppen of eerst bier gaan halen voor de mensen, maar de deur ging al open en we werden meteen uitgenodigd. In een kamer van 8×8 waren 14 colombianen en 2 italianen. De colombianen waren een semi professioneel koor. Heel erg gezellig en een supersfeer. Jeroen en ik hebben voor hun nog ‘lang zal ze leven’ gezongen. Een van de jongens was die dag jarig.

Gisteren bij het balaton meer kwamen we 2 duitsen jongens tegen. Een heel gesprek over voetbal en in hamburg moet je naar de reperbahn gaan om te stappen (een soort stratumseind maar dan mehr und grosser;). Omdat de duitsers een fuhrerschein (lees rijbewijs in het duits) vond ik het wel grappig om hun eens uit te leggen dat fuhrer ook gewoon fuhrer is (zoals onze lieve Adolf ooit geweest is). De twee kwamen niet meer bij, deze link hadden ze nog nooit gelegd. Zelf kwamen ze tot de conclusie dat er zo`n 16 miljoen duitsers met een furherschein zijn, heel erg geestig.

Nu zitten we in een internetcafé voor 1 euro per kwartier maar hier ligt ook een folder dat er 50m verder op het enige nederlandse café van het balatonmeer ligt met gratis internet. Dus om nog maar even nostalgisch te doen, ga ik nu ophangen.

Zoals het grote gros hier zou zeggen, tjuss!