Buske.nl

Buske vooras revisie

Bij het opknappen van een oude VW bus kom je van alles tegen.
Zo was onze vooras volledig verrot (blij dat we niet ergens op vakantie in een ravijn zijn beland!) Vandaar dat we een aantal weken geleden besloten hadden om de as onder de bus uit te halen en een andere as te reviseren. Het laatste was natuurlijk omdat “nieuwe” ofwel door een ander gereviseerde assen nogal prijzig zijn.
Nadat de vooras onder de bus uit was, besloten we dat het een goed idee zou zijn om de bodemplaat goed te behandelen voordat de revisie as weer terug ging, en het resultaat is prachtig – troep eronderuit gehaald (bah wat een smerige klus) een keurig zwarte tectyl laag onder de bus aangebracht.
Vandaag is het dan zo ver – de vooras zit er weer onder! Behalve van het feit dat dit best een stevige klus is, markeert het ook een mooie mijlpaal in ons proces:
WE ZIJN AAN HET OPBOUWEN!
Overal een heerlijke klodder vet tussen en schroeven maar. Tzt zal ik het resultaat ook wel in foto vorm op de site zetten.
Er is nog een hoop werk aan de carosserie, vooral bij de wielkasten, maar dat kunnen we nu mooi stukje bij beetje gaan oplossen. Ben benieuwd wanneer de bus weer rolt 🙂

Tagged on: