Buske.nl

Revival

Het is weer even geleden dat er voor het laatst serieuze activteit op buske.nl is geweest, maar we zijn er weer en met een berg nieuwigheden…..

  • APK van ’t Buske was niet zon succes, blijkt dat we een as hebben die niet meer helemaal in nieuwstaat is (denk niet in gaatjes den ik gaaaaten..) We hebben hem geschorst om eens goed de tijd te hebben om ‘m te restaureren…. Ook meteen bij een goeie bekende een as vandaan getoverd. Nu er nog onder zetten.
  • Buske staat op het moment bij mij in de garage, voor een groot deel gestripped, om een 7de leven in te blazen. Staat lekker warm en droog zonder deuren, voorraam eruit, stuurinrichting en dashbord gedemonteerd, bedrading allemaal verwijderd om te gaan vernieuwen…. Kijk maar naar de foto dan kan je zien dat we er geen gras over laten groeien.
  • Wat net buiten de garage staat (onder de carport) inderdaad ook niet vervelend: Eric heeft namelijk vorige weer een ’65 Kever deluxe gekocht 🙂 Ding loopt super, maar is nog behoorlijk wat werk aan te doen. Hou de nieuwe sectie “Kever” op de site dan ook in de gaten voor zijn nieuwste avonturen…
  • Ik ben getrouwd!! Je zou het niet zeggen als je de fotos op deze site bekijkt, maar de lelijkste aap van het stel heeft zowaar een meisje gevonden, en meteen gestrikt 🙂
  • De website heeft een gloednieuw aanzicht gekregen, alles is ook veel makkelijker te vinden. Zie post post van onze admin. Zoo hee het valt nog niet mee om alles op precies zon manier te krijgen als we willen, maar als 2 echte die-hards zullen we er wel uitkomen (alle vertrouwen in eric ;))

Hier dan wat kleine fotootjes van alle dingetjes hierboven:

Tagged on: